Zenmuse Z30

ZENMUSE Z30

CLOSING THE DISTANCE

Platformele aerieen devin rapid instrumente vitale pentru companiile care doressc sa colecteze mai eficient informatii cruciale pentru operatiunile lor. Fiind prima camera aeriana integrata cu un zoom optic de 30x si zoom digital de 6x. Camera Zenmuse Z30 ofera capturare de date de neegalat. Companiile au acum posibilitatea de a capta informatii de care au nevoie de la o distanta mai mare, ceea ce face mult mai rapid colectarea datelor si elimina riscul de a dauna personalul sau echipamentul.

Conceput pentru a se integra perfect cu platformele din seria DJI Matrice. Camera Zenmuse Z30 functioneaza imediat din cutie si ofera acces la funtiile inteligente pentru care DJI este cunoscut.

ZOOM

z30_platform

Camera Zenmuse Z30 este cel mai puternic camera integrata aeriana de zoom pe piata cu 30x zoom optic si de 6x zoom digital pentru o marire totala de 180x. Va permite sa obtineti o imagine detaliata despre structuri, fire, module si componente pentru a detecta probleme.

TAPZOOM

z30_tapzoom

Cu ajutorul TapZoom, colectarea precisa a datelor vizuale este foarte usoara. Doar trebuie sa atingeti cu degetul pe subiectul pe care doriti sa faceti zoom . Zenmuse Z30 ajusteaza automat distanta focala pentru a va oferi o vedere marita, facand cel mai mic detaliu vizibil in doar cateva secunde.

STABILIZARE

z30_stabilization

Un zoom mare inseamna ca orice miscare din sistem este marita, deci stabilitatea este de mare importanta. Modelul Z30 incorporeaza tehnologia de varf DJI pentru stabilizare in limitele de 0,01 ° si aceeasi precizie pentru comenzi. Acest lucru permite o inspectie pe raza mare, care este intotdeauna de cea mai inalta fidelitate.

COMPATIBIL CU MATRICE

Adaptarea modelului Z30 la Matrice-ul dvs. este usor datorita designului sau integrat. Pur si simplu montati camera in suport si sunteti pregatit pentru decolare.

Zenmuse Z30 este proiectat pentru a fi utilizat cu DJI Lightbridge 2, depasind limitele tehnice pentru a creste distanta pana la 5 km. Controlerul integrat si algoritmii inteligenti au stabilit un nou standard pentru transmisia fara fir a imaginilor HD prin reducerea latentei si cresterea fidelitatii imaginii.

Inspectie turnuri

Inspectie eoliane

Stingerea incendiilor