Spark

Stabilizare prin gimbal mecanic

Imagini fara tremurare

Sistemul de stabilizare Spark pe doua axe si tehnologia UltraSmooth reduc dramatic efectul de miscare si de rulare, mentinand filmarile si fotografiile stabile si detaliate.

Spark Lentila

Senzor 1 / 2,3 „

INREGISTREAZA MAI MULTE DETALII

Camera Spark are un senzor CMOS de 1 / 2,3 inch, permitandu-va sa filmati video-uri stabilizate la 1080p si fotografii la 12 MP. Pixelii mai mari Inseamna ca Spark este sensibila la lumina si inregistreaza precis culorile.

Spark

Lentile puternice

CAPTUREAZA LUMEA

Toate imaginile facute Spark sunt precise si vii cu foarte putine aberatii si distorsiuni de culoare. Camera Spark are un obiectiv cu unghi larg de f/2,6, cu o distanta focala de 25 mm. Cinci elemente sunt aranjate intr-un singur grup care se montate intr-un cadru comprimat.

Spark Viteza
Transmisie video HD Wi-Fi

ZBORI MAI DEPARTE, VEZI MAI MULTE

Tehnologia inovatoare HD Wi-Fi permite transmisia video In timp real de 720p de la pana la 2 km.

Spark Baterie
FPV

IMERSIUNE AERIANA

Treceti la modul Sport si dezlantuiti potentialul de viteza al Spark-ului. Modul Sport regleaza in mod implicit modul Gimbal la FPV, astfel incat camera se misca impreuna cu dvs. in timp ce zburati. Pentru o experienta imbunatatita FPV, folositi o pereche de Goggles DJI si vedeti o lume diferita.

Propulsie puternica

CONTROL VITEZA SI PRECIZIA

Cu designul sau aerodinamic, usor, Spark urca prin aer cu o rezistenta minima la vant. Gimbalul si camera foto sunt la acelasi nivel cu corpul dronei, sporind in mod semnificativ stabilitatea. Propulsia puternica ofera un zbor constant in vant puternic de pana la 50 km/h in modul Sport. Si un sistem avansat de control al zborului inseamnand ca zburatul cu Spark este distractiv si intuitiv.

Spark Telecomanda

Ramai in aer

ZBOR NECOMPROMIS

Chiar si cu toate caracteristicile inteligente ale lui Spark, timpul de zbor nu este compromis. Zburati pana la 16 minute cu o baterie incarcata complet.

Spark Goggles

FlightAutonomy

SENSIBILITATE SPORITA

Sistemul FlightAutonomy al Spark-ului include camera principala, sistem de pozitionare a viziunii (VPS), sistem de detectare 3D, GPS dual-band, unitate de masurare inertiala de inalta precizie si 24 nuclee puternice de calcul. Acest lucru permite Spark-ului sa se deplaseze cu precizie oriunde, cu asistenta VPS de pana la 30 m, sa perceapa obstacole de pana la 5 m si sa aterizeze in siguranta.

Spark Senzor

Protectia zborului

ZBURATI MAI INTELIGENT

Sistemul GEO DJI va permite sa aflati unde zborurile cu drona pot provoca probleme de siguranta sau securitate, cum ar fi aeroporturile sau stadioanele. Aceasta ofera informatiile necesare pentru a zbura cu Spark-ul in conditii de siguranta si responsabilitate.

Spark Baterie
Spark

Return to Home

ZBOARA FARA PROBLEME

La fel ca toate dronele recente de la DJI, Spark se poate intoarce automat la punctul de origine cu un semnal GPS suficient. Daca bateria este prea scazuta, conexiunea se pierde sau apasati butonul Return to Home (RTH), Spark revine la punctul prestabilit, in timp ce va percepe obstacole in calea sa. Camera Spark-ului capteaza imagini ale zonei care inconjoara punctul de origine si face referinta la aceste imagini in timpul RTH pentru o aterizare sigura.

Intelligent Flight Battery

PUTERE SI PROTECTIE

Spark utilizeaza o baterie de inalta densitate LiPo pentru o performanta optima. 12 functii de protectie inteligente ajuta la obtinerea unui zbor in siguranta. In plus, bateria Spark estimeaza timpul de zbor ramas.

Spark

Gesture Mode12MP CameraQuickShot

SEIZE THE MOMENT