Snail

Sistem de propulsie de curse SNAIL

Snail este un sistem de propulsie optimizat pentru curse. Este bine reglat si precis proiectat de expertii DJI in propulsie pentru a aduce noi nivele de putere si manevrabilitatea la curse.

1.32kg + putere de impingere

140 km/h Optimizat pentru zborul inaintea

Raspuns rapid

Castiga cu puterea SNAIL

snail_motor

Motor

Combinat cu elicile Tri-Blade 5048S, motorul Snail 2305 ofera o tractiune incredibila de 1.32 kg, cu 15% mai mult decat media de pe piata. Deoarece greutatea redusa este critica pentru dronele de curse, totusi trebuie sa suporte coliziuni frecvente. Simulari ample si teste de zbor au fost efectuate pentru a face motorul Snail 2305 mai puternic, pastrand in acelasi timp greutatea la un 27.8g.

snail_esc

ESC

Un MCU de 32 de biti de 100 de milimetri de inalta performanta si un algoritm unic de control optimizat pentru curse se gasesc în interiorul lui Snail 430-R ESC, permitandu-i sa suporte performante similare atat in ceea ce priveste raspunsul, cat si eficienta. Designul al hardware-ului ultracompact ii permite sa sustina un curent continuu de pana la 30A, cu o marime de doar 3,6cm*. Acesta poate fi reglat in continuare pentru a satisface necesitatile cursei, folosind programatorul ESC si DJI Assistant 2.

* Suport Oneshot125

ELICI

Seria „Snail” include un numar de elici optimizati pentru totul, de la curse pana la imagini aeriene. Toate elicele Snail au o noua de eliberare rapida (cu exceptia celor 6048-3D). Concurentii pot schimba elicele in cateva secunde, fara unelte, deoarece intr-o cursa fiecare secunda conteaza. Fiecare elice a fost testata pentru rezistenta, astfel incat concurentii sa poata zbura cu incredere. Exista, de asemenea, o versiune standard a elicilor 5048S Tri-Blade, 5048, care se potrivest si la alte motoare.

snail_propellers