Ronin MX

Ronin MX Banner Mobile

RONIN-MX

CAPTURE ABOVE AND BEYOND

Ronin MX Conceput

Ronin MX – Conceput pentru profesionasti

Realizarea de filmare cinematografica necesita pregatire rapida si o gama mare configuratii a camerelor. Ronin-MX a fost conceputa sa fie compatibila cu gama mare folosite pentru inregistare, iar algoritmi SmoothTrack™ asigara filmarea precisa in orice configuratie. Bateria repozitionata inbunatateste echilibrul in timp ce stabilitatea este inbunatatita de cadrul special pentru camera care fixeaza camere in partea de sus si in partea de jos a camerei. Motoarele silentioase impediaca inregistrarea de catre microfoane a motoarelor.

Ronin MX Puternic Si Precis Mobile

Puternic si precis

Ronin MX este conceput ca sa reziste le fortele G cu motoare puternice si IMU-uri, proiectat sa mentina stabilitate si pozitia orizontala in orice situatie. In cazul montarii la sistemul aerian M600, aceasta comunica direct cu sistemul de zbor de la DJI, iar  in caz in care este montat la un autovehicul se conecteaza la un modul de GPS optionala pentru o stabilizare activa.

Ronin MX Libertate Mobile

LIBERTATEA DE MISCARE

Un inel de alunecare permite ca Ronin-MX sa se roteasca in mod continuu la 360 ° atunci cand este montat pe drone sau vehicule, deschizand optiuni mai creative. Acest lucru este in continuare imbunatatit de o crestere a axei de inclinare in jos de la 90 ° la 135 °. Sunt prezente si caracteristici populare seriei Ronin, cum ar fi cele trei moduri de operare si SmoothTrack ™, oferind producatorilor de filme o gama larga de unghiuri si miscari creative.

Ronin MX Wireless Mobile

Control si Transmitie Wireless

Ronin MX este compatibil cu Lightbridge 2, care asigura transmitie video in HD pe distante mari, de la aer la sol, la 5 km distanta. In cazul in care este combinat cu un DJI Focus, configuratia camerei poate fi schimbata de la distanta. Cu un add-on Start/stop de la distanta se poate asigara controlul filmarii pe o gama mare de camere.

Ronin MX Aplicatie Pentru Control Mobile

Aplicatie pentru control 

Folosind DJI Assistant si aplicatia dedicate Assistant app pentru iOS si Android este asigarata controlul total si perfect al sistemul Ronin MX. Daca este conectat la Lightbridge 2, cu ajutorul aplicatiei DJI GO se poate controla cum zboara drona M600 incluzand Modul Inteligent de Zbor, miscarea gimbalului si se poate vede in direct in HD cea ce vede camera.

Ronin MX

Compatibul cu Matrice 600Setare in 5 minuteAuto Tune Stability (ATS) pentru o echilibrare rapidă

CAPTURE ABOVE AND BEYOND