Ronin M

Ronin M Banner
Ronin M Configurare Rapida

Configurare rapida, balansare precisa

Economisiti timp si incepeti sa filmati video stabilizat profesional in mai putin de 5 minute. Montati aparatul foto pe Ronin-M, echilibrati-l repede, apoi apasti un buton. Tehnologia modernizata ATS (Auto Tune Stability) este mai precisa decat inainte si completeaza procesele de reglare si de echilibrare fara unelte. Usor si eficient.

CADRU DIN MAGNESIU

Dispunand de un cadru de magneziu extrem de puternic si rigid, Ronin-M aduce rigiditate sporita si greutate redusa. Greu de fabricat si de turnat, magneziul va aduce o experienta noua, mai precisa de fotografiere, mentinand in acelasi timp o manevrabilitate usoara si mai multe optiuni de utilizare.

Ronin M Cadru
Ronin M Control

CONTROL SMOOTHTRACK 

Chiar si cu un singur operator, tehnologia SmoothTrack asigura ca Ronin-M va traduce miscarile in schimbari fluente ale unghiului camerei. Camera dumneavoastra se misca directia dorita, in timp ce este complet stabilizata, indiferent de modul in care va miscati. Setarile SmoothTrack sunt complet personalizabile, iar modul „Single Axis Follow Mode” va permite sa blocati doua axe in timp ce SmoothTrack va misca camera pe o singura axa de miscare.

Ronin M Baterie

Baterie inteligenta

Filmati toata ziua si capturati fiecare fotografie multumita bateriei inteligente, inlocuibile a lui Ronin-M. Cu o dimensiune compacta si o durata lunga de viata a bateriei de 3 ore, puteti filma o zi intraga cu baterii suplimentare. Supraincarcarea si protectia impotriva epuizarii sunt integrate, precum si echilibrarea incarcarii individuale a celulelor. Puterea ramasa este afisata de LED-uri si in aplicatia mobila asistenta.

Ronin M Motoare
Ronin M Silentios
Ronin M Telecomanda
Ronin M Montare Rapida Mobile

Monteaza la orice

Cu un sistem de eliberare rapida compatibil cu o gama larga de conexiuni universale. Scoateti ansamblul barei superioare in cateva secunde si puneti Ronin-M pe un braț, o macara, un trepied sau orice altceva.

Ronin M Alimentarea Accesoriilor

ALIMENTEAZA INSTRUMENTELE TALE

O cutie speciala de distributie a energiei mentine cablajul la minim, oferind in acelasi timp alimentarea accesoriilor cheie. Doi conectori P 12V, un conector USB 500mAH si un conector DJI Lightbridge, va permit sa va conectați si sa furnizati energie la tot de ce aveti nevoie.

Ronin M

Foarte usor 2.3kgSuporta camere de pana la 3.6kgMod silentios

Reglare fara unelte

FREE YOURSELF. CAPTURE THE WORLD.