Ronin 2

Ronin 2 Banner Mobile

RONIN 2

CREATE YOUR LEGACY

Ronin 2 Puternic

PUTERNIC

Ronin 2 exista pentru a permite producatorilor de filme sa capteze scena pe care o vad in mintea lor. Motoarele de turatie mare imbunatatite ii permit sa sustina o gama mai larga de camere, sa reziste la vanturi puternice si fortelor G atunci cand este montat pe o masina.

Ronin 2 Accesorii

Accesorii

Cu noul Ronin Power Hub. accesoriile esnetiale, cum ar DJI Focus si sistemele de transmisie video wireless pot fi alimentate si comunica cu Ronin 2.

Ronin 2 Telecomanda

CONTROL

Noul controler ofera comenzi speciale pentru viteza joystick-ului si pornirea / oprirea inregistrarii. In afara de aceasta, Ronin 2, este compatibil si cu telecomenzi de la terti, cum ar fi hand wheels si telecomenzile traditionale prin portul D-Bus de la bord.

Camere suportate

Fie ca este vorba de un DSLR simplu sau de o camera profesionala de cinematografie cu toate accesoriile montate, Ronin 2 il va stabiliza.

RED Dragon

Ronin 2 Red Dragon

RED Dragon

Ronin 2 Arri Alexa

ARRI Alexa Mini

Ronin 2 Black Magic

Black Magic Ursa Mini

Ronin 2 Canon C300

Canon C300

Ronin 2 Sony FS7

Sony FS7

Mai Multe Camere

Ronin 2 Usor
Ronin 2 Configurare Usoara

Configurare mai usoara

Efectuarea de reglaje fine, care este esentiala pentru o echilibrare corecta a camerei, este simplificata acum cu ajutorul butoanelor de reglare integrate si a unei baze de montare a camerei.

Ronin 2 Ecran Integrat

Ecran integrat

Un ecran ultra-luminos, tactil dedicat  pentru setari si reglaje a fost integrat in Ronin 2, simplificand si accelerand configurarea gimbalului. Butoanele tactile, incluzand oprirea motorului, sunt acum usor accesibile.

Aplicatie intuitiva

Aplicatia rafinata, reproiectata si extinsa, Gimbal Assistant, ajuta la crearea continutului cu un efort minim prin intermediul unor noi caracteristici precum CamAnchor, Timelapse si Panorama, oferind un control complet, mai intuitiv si mai usor de utilizat pentru Ronin 2.

Ronin 2 Integrat

DE INCREDERE

Fiecare element al lui Ronin 2 a fost proiectat pentru a maximiza fiabilitatea, de la materiale pana la proiectarea motorulu, a cablului si a redundantei. Toate acestea creeaza un sistem care straluceste in cele mai exigente medii de fotografiere.

Ronin 2 Carbon

Constructie din fibra de carbon

O constructie din fibra de carbon permite ca Ronin 2 sa functioneze bine in conditii meteorologice extreme. Usor si reszistent, este fiabil in cele mai multe scenarii de testare.

Ronin 2 Baterii Durabile

BATERII ULTRA-DURABILE

Robust si rezistent in conditii meteorologice extreme, bateriile cu autoincalzire ale lui Ronin 2 asigura o iesire stabila de putere pentru performante ridicate, la temperaturi de pana la -20°C si medii de căldură ridicate. Bateriile duale sunt capabile sa functioneze simultan si independent.

Ronin 2 GPS Integrat

GPS integrat

GPS-ul incorporat ofera lui Ronin 2 informatii esentiale pentru acceleratia si viteza gimbalului, ceea ce este crucial pentru mentinerea pozitiei camerei si a nivelului orizontului atunci cand se deplaseaza la viteze mari.

Ronin 2

Sistem de stabilizare profesional pe 3 axeCadru din fibra de carbon

Reglaje fine pentru un control precis 

CREATE YOUR LEGACY