Phantom 4 Pro V2.0

Phantom 4 Pro V2.0 Silentios
Phantom 4 Pro V2.0 Ocusync Banner

Noua transmisie video OcuSync

Telecomanda de la Phantom 4 Pro V2.0 utilizeaza transmisia video OcuSync, * care foloseste tehnologia de multiplexare cu diviziune in timp pentru a trimite semnalul de control si a receptiona simultan semnal video. Atunci csnd controlerul este pornit, sistemul OcuSync scaneaza pentru banda de frecventa cu cea mai mica interferenta si face setarile necesare pentru a mentine o transmisie clara. De asemenea, datorita programului OcuSync, Phantom 4 Pro V2.0 se conectează fara fir la DJI Goggles.

Phantom 4 Pro + V2.0 Telecomanda

Transmisie cu frecventa dubla

Telecomanda Phantom 4 Pro V2.0 utilizeaza sistemul de transmisie video OcuSync HD care functioneaza atat pe benzile de frecventa 2.4GHz, cat si pe cele de 5.8GHz, cu o raza de transmisie maxima de 7 km. Evaluand conditiile de mediu, aeronava alege cea mai buna banda in care sa opereze, ajutand la reducerea interferentelor semnalului.

Comutarea rapida a frecventei

Tehnologia de transmisie video OcuSync poate detecta interferenta in timp real. Atunci cand interferenta este puternica, sistemul trece la punctul de frecventa cu cel mai mic nivel de intruziune.

Phantom 4 Pro V2.0 Vizualizare 1080p

Vizualizare live 1080p

Cu o perceptie bidirectionala si o tehnologie rezistenta la erori, Phantom 4 Pro V2.0 economiseste pana la 30% din latimea de banda si rezolva probleme obisnuite, cum ar fi distorsiuni video si artefacte de compresie oferind o transmisie video, la 1080p.

Phantom 4 Pro V2.0

Senzor 1″ 20 MP CMOS30 min Timp de ZborSenzori de Obstacole in 5 directii

Zbor mai Silentios si Sistem de Transmisie Imbunatatit