Phantom 4 Advanced

Phantom 4 Advanced Specificatii
Phantom 4 Pro Camera

Camera de 20MP cu senzor de 1 inch

Camera a fost reproiectata pentru a folosi un senzor CMOS de 20 de megapixeli de 1 inch. O lentila personalizata, compusa din opt elemente, este aranjata in sapte grupe, fiind prima camera DJI care utilizeaza un shutter mecanic, eliminand distorsiunea care poate aparea atunci cand fotografiati subiecti care se misca rapid sau cand zburati cu viteza mare. Procesarea video mai puternica suporta videoclipuri H.264 4K la 60fps sau H.265 4K la 30fps, ambele cu o viteza de biti de 100Mbps. Senzorii avansati si procesoarele asigura ca totul este capturat cu mai multe detalii ale imaginii si cu detaliile necesare postproductiei avansate.

Phantom 4 Advanced Senzori

5 senzori de viziune

Echipat cu sistemul FlightAutonomy DJI, format din cinci senzori de vizionare, pozitionarea prin satelit pe doua benzi (GPS și GLONASS), dispozitive cu ultrasunete si senzorii redundanti, Phantom 4 Advanced poate sa stea stabil char si in locuri fara GPS si sa navigheze in medii complexe. Senzorii duali de vizibilitate din fata pot vedea pana la 30 de metri, sa franeze automat si sa planeze sau sa ocoleasca obstacolele pe o distanta de 15 metri.

Phantom 4 Advanced Telecomanda

CONTROLLER CU CONTROL CU SCREEN

Phantom 4 Advanced + este echipat cu sistemul de transmisie video modernizat Lightbridge HD, care are o distanta de transmisie video maxima de pana la 7 km.* Un ecran de 5,5 inch 1080p integrat cu Phantom 4 Advanced + cu o luminozitate de 1000 cd / m2, mai mult de doua ori mai luminos decat smartphoneurile conventionale, permitand o vizibilitate clara in lumina directa a soarelui. Aplicația incorporata DJI GO 4 va permite sa vizualizati instantaneu imginea live a dronei, editarea si distribuirea videoclipurilor si a fotografiilor dvs.

* Neobstrucționat, fără interferențe, atunci când este compatibilă cu FCC.

Phantom 4 Advanced

Senzor 1″ 20MP CMOS4K 60FPSTimp de zbor 30 min

Senzor de obstacole inainteControl pana la o distanta de 7km

VISIONARY INTELLIGENCE. ELEVATED IMAGINATION.