Phantom 3 SE

Phantom 3 SE Specificatii

Camera 4K

Camera de pe Phantom 3 SE poate filma cu 30 fps si  face fotografii de 12 MP, oferind imagini impresionante si clare. Lentilele sale personalizate au un camp vizual de 94 °, care se potriveste perfect imaginilor aeriene.

Phantom 3 SE Camera

Pozitionare Vizuala

Echipat cu un sistem de pozitionare viziuala, Phantom 3 SE se misca cu precizie si zboara constant, chiar si fara semnal GPS. Senzorii ultrasonici si de viziune masoara altitudinea si viteza dronei, oferind utilizatorilor informatiile de care au nevoie pentru a zbura in siguranta.*

*Poziționarea imaginilor funcționează numai atunci când zboară la sau sub 3 metri deasupra suprafețelor bine luminate și cu aspect clar

Phantom 3 SE Pozitionare Vizuala
Phantom 3 SE Propulsie

Propulsie puternica

Phantom 3 SE zboara la viteze de pana la 35 km / h (57 km / h), oferind emotii de zbor rapid chiar si in vant puternic

Return to Home

La decolare cu semnal GPS suficient, drona Phantom 3 SE inregistreaza automat un punct de pornire si revine la acel punct cand pierde conexiunea cu telecomanda sau nivelul bateriei este prea mic, facand zborurile mai sigure.

Planare stabila

Cu sau fara semnal GPS, Phantom 3 SE planeaza intr-o pozitie si asteapta urmatoarea comanda. Acest lucru va ofera suficient timp pentru a planifica, seta camera si pentru a captura fotografii care se potrivesc viziunii dvs. creative.

Imagini de calitate inalta

Phantom 3 SE inregistreaza videoclipuri detaliate si vibrante de 4K 30 fps. De asemenea, fotografiaza la 12 MP JPEG sau DNG, oferind flexibilitate in timpul post procesarii.

Phantom 3 SE Stabilizare

Stabilizarea profesionala

Gimbalul cu 3 axe al aparatului camerei reduce efectul de miscare si de tremurare, facand ca materialul filmat sa fie fluent si stabil. Motoarele contracara miscarea nedorita a camerei in timp real, pastrand nivelul camerei si stabilizandu-se pentru a inregistra videoclipuri cinematice.

Capturati lumea

Lentilele cu focalizare fixa 94 ° FOV ale Phantom 3 SE scad dramatic distorsiunea. Faceti fotografii uimitoare wide angel cu culori vii si capturati lumea in toata frumusetea sa.

Phantom 3 SE

Video 4KTimp de zbor 25 minPlanare precisa

Control pana la o distanta de 4km

ICONIC EXCELLENCE