Osmo Pocket

Incredibil de mic, cu adevarat fluent

Osmo Pocket utilizeaza cel mai mic gimbal mecanic pe 3 axe de la DJI. In timp real, se adapteaza cu precizie miscarilor dvs., transformand videoclipul  cu un apus de aur sau primii pasi ai copilului intr-o scena asemanatoare unui film.

Osmo Pocket Modul Story

O poveste noua de spus

Modul Story foloseste o combinatie de modele de fotografiere prestabilite si de miscari ale camerei pentru a va ajuta sa creati videoclipuri de calitate profesionala ori de cate ori doriti. Filtrele si coloanele sonore proiectate ofera un finisaj unic filmului dvs. DJI Mimo este companionul care va permite sa fotografiati, sa editati si sa distribuiti momente uimitoare.

Optiuni avansate

Osmo Pocket imbunatateste experienta de fotografiere cu funtii intuitive si permite personalizarea totala. Modul Pro va permite sa reglati manual parametrii camerei, cum ar fi expunerea, ISO si viteza shutterului. Capteaza fotografiile si in format RAW si clipuri video D-Cinelike, pastrand detaliile si oferind posibilitate pentru postprocesare.

Osmo Pocket Optiuni Avansate

DJI Mimo a fost proiectat pentru toate tipurile de utilizatori pentru a-si imbunatati continutul cu o nota profesionala. My story va permite sa setati sablonu videoclipului, filtrele, muzica si waterkmark-urile cu o singura apasare.

Extindeti-va creativitatea

O suita de accesorii perfecta pentru Osmo Pocket va ofera si mai multe optiuni pentru filmare si fotografie, ajutandu-va sa realizati imagini de neuitat.

Osmo Pocket

Usor si Portabil4K/60fpsStabilitate fara limite

Moduri Inteligente

Because Life is Big