Mavic Pro

ZBORI MAI DEPARTE

In interiorul telecomenzii de dimensiuni mici a lui Mavic este noua tehnologie de transmisie OcuSync a DJI, cu o gama de 7km *, HD 720p si cu streaming video Full HD 1080p.
* Neobstructionat, fara interferente, atunci cand este compatibila cu FCC.

Fara lovituri si zgarieturi

O drona neprotejata ar putea lovi obstacole in timpul zborului la distanta sau cand coborati dintr-o inaltime inadecvata in modul Return to Home. Mavic utilizeaza tehnologia FlightAutonomy pentru a detecta obstacolele de pana la 15m si permite Mavicului sa le depaseasca sau sa franeze pentru a se deplasa, reducand posibilitatea accidentelor.

Planare Precisa

Pozitionarea prin satelit poate ajuta drona sa planeze intr-o in aer liber. Fara sateliti, drona nu va fi capabila sa se pozitioneze corect. Cu toate acestea, cu senzori de vizibilitate in fata si in jos, Mavic poate zbura si in zone cu interferente sau in locuri fara GPS.

STAI MAI MULT IN AER

Mavic este numai 1/6 din marimea unui Phantom 4, dar aceasta reducere a dimensiune nu inseamna o reducere a timpului de zbor. Mavic, de fapt, zboara mult mai mult decat v-ati astepta de la aceasta drona compacta. Este capabil sa atinga un timp de zbor maxim de 27 de minute si o distanta maxima de 13 KM, datorita motoarelor sale puternice si eficiente.

VIDEO 4K ULTRA HD

Mavic suporta video de 4K la 30fps. Nu utilizeaza stabilizarea electronica a imaginii, asigurand ca toate materialele video sunt 4K. Gimbalul ultra precis, pe 3 axe, capabil sa stabilizeze camera chiar si in timpul miscarii de mare viteza, pentru o fotografii clare.

FOTOGRAFII

Toata lumea iubeste o fotografie buna. Indiferent daca vreti doar sa faceti o fotografie sau sa va construiti portofoliul, camera de 12 megapixeli a lui Mavic cu suport pentru Adobe DNG RAW este pregatita pentru fotografiere.

FILMEAZA CA UN PROFESIONIST. AUTOMAT.

Nu aveti nevoie de un echipaj de film atunci cand zburati Mavic, tot de ce avețti nevoie este ActiveTrack. Spune-i doar pe cine sa urmareasca si se ocupa de restul, facandu-te sa filemzi ca un profesionist..

TAPFLY

Pilotii incepatori au adesea probleme cand zboara intr-o linie dreapta, deoarece nu sunt familiarizati cu joystick-urile, ceea ce face ca filmarea sa nu fie chiar fluenta. Functia TapFly inseamna ca puteti sa atingeti unde doriti sa zburati, iar Mavic va zbura fara probleme in aceasta directie, astfel incat sa va puteti concentra pe controlul gimbalului si capturarea fotografiilor si a videoclipurilor. Zburatul intr-adevar poate fi atat de usor.

MODUL CU DOUA TELECOMENZI

Ambele telecomenzi,Master cat si Slave pot controla drona si gimbalul, dar telecomanda master are prioritate. Un pilot mai experimentat poate folosi telecomanda Master pentru a suprascrie un pilot mai putin experimentat pentru o mai buna siguranta. Modul cu doua telecomenzi face zburatul mai distractiv si mai usor.

Mavic Pro

Compact si PortabilGimbal pe 3 Axe si Camera 4KTimp de Zbor 27 de MinuteMod Portret

WHEREVER YOU GO