Mavic Air

Imagini HDR

Noii algoritmi HDR va ajuta sa obtineti inteligent setarile de expunere potrivite, in functie de conditiile de iluminare. Zonele supraexpuse sau intunecate sunt procesate pentru tranzitii mai naturale intre evidentiere si umbre, in timp ce acceleratia DSP permite o fotografiere mai eficienta.

Imagini de 12 MP

Camera de la bordul Mavic Air integreaza o camera de 1 / 2.3″. Senzor CMOS de 12 megapixeli si un obiectiv f / 2.8 cu 35 mm lungime focala echivalenta de 24 mm pentru fotografii si clipuri video de inalta calitate.

Memorie interna de 8 GB

In plus fata de un slot pentru card Micro SD, spatiul de stocare intern de 8 GB va permite sa salvati direct fotografiile si videoclipurile direct pe drona si sa exportati fisierele prin portul USB 3.0 de tip C.

ActiveTrack

ActiveTrack poate detecta simultan pana la 16 subiecte selectabile, 2 permitandu-va sa alegeti subiectul potrivit pentru urmarire. Cu precizie de urmarire mai mare si aplicatii de scenarii mai largi, ActiveTrack urmareste obiective chiar si atunci cand obiectul fuge, sare sau este pe bicicleta.

Mavic Air Activetrack

SmartCapture

Distractiv, simplu si intuitiv, SmartCapture ofera o modalitate noua si interactiva de a controla cu mana Mavic Air-ul. Lansati si controlati drona cu gesturi de mana, apoi faceti fotografii sau videoclipuri, oricum doriti.

Mavic Air Smartcapture

TapFly

Daca doriti sa va concentrati doar asupra fotografiei, selectati TapFly in DJI GO 4, care va permite sa zburati in directia aleasa oriunde apasati pe ecranul dispozitivului mobil. Functia TapFly functioneaza in modurile Forward, Backward, Free si Coordinate si puteti ajusta viteza de zbor pentru a se potrivi cu toate nevoile dvs.

Mavic Air Tapfly
Mavic Air

Panorama Sferica 32 MPPortabilTimp de Zbor 21 de MinuteCamera 4KSmartCapture

ADVENTURE UNFOLDS.