Matrice 100

MATRICE 100

 

O Drona Pentru Dezvoltatori

Care este viitorul zborului?

Acum, puteti crea raspunsul. Daca este folosit pentru cercetare, pentru afaceri sau pentru distractie, Matrice 100 este o solutie stabila, flexibila si puternica, care va permite sa va transformati visele in realitate.

Incepeti zborul rapede si bucurati-va de un zbor stabil si fiabil. Drona dvs. Matrice 100 are toate functiile easy-to-fly DJI, tehnologie integrata. Include controlerul de zbor, sistemul de propulsie, GPS, DJI Lightbridge, o telecomanda dedicata si o baterie reincarcabila. Acest sistem gestioneaza automat cele mai complexe sarcini necesare pentru zbor, astfel incat sa va puteti concentra asupra muncii dvs.

COMPLET PROGRAMABIL

Personalizati-va platforma de zbor utilizand SDK-ul DJI. Dezvoltati un sistem pentru orice utilizare si revolutionati industria prin aplicarea cunostintelor si abilitatilor dvs. la tehnologia de varf de zbor. Invatati drona Matrice 100 cum sa se comporte si ce sa faca. Programati comenzi personalizate, spunetii cum si unde sa zboare si colectati informatii din intregul sistem in timp real.

 TIMP DE ZBOR EXTENSIBIL

Un cadru usor si motoare eficiente va ofera timp de zbor de pana la 40 de minute. Pentru o mai mare flexibilitate atunci cand se adauga sarcina utila suplimentara, o a doua baterie poate fi montata intr-un slot de alimentare dedicat.

* Timpul de zbor variaza in functie de incarcatura utila si conditiile de zbor. Timpul de zbor maxim de 40 de minute este testat cand se zboara cu baterii TB48D si fara sarcina utila.