Force Pro

Force Pro Banner Mobile

DJI FORCE PRO

Folosind tehnologii de comunicare de varf si algoritmi de control, DJI Force Pro este un sistem de control al miscarii camerei, care permite operatorilor sa controleze de la distanta cu o precizie incredibila gimbalul. Prin sincronizarea precisa a miscarii operatorului cu miscarea camerei, Force Pro permite operatorilor sa realizeze filmari mai captivante, mai intuitiv.

Force Pro Transmisie Stabila

Transmisie stabila

Dispozitivele wireless sunt afectate de probleme de interferenta, de aceea DJI Force Pro dispune de un sistem de transmisie fara fir de 2.4 si 5.8 GHz, capabil sa asigure o distanta de control de pana la 3 km.

DJI Force Pro suporta, de asemenea, o conexiune prin cablu, care poate atenua complet interferenta cu alte echipamente in timpul unei filmari.

Force Pro Usor De Folosit Mobile

Usor de folosit

La fel ca si cu Ronin 2, utilizatorii pot ajusta setarile gimbalului si a camerei pe ecranul si butoanele incorporate in DJI Force Pro. Puteti ajusta chiar si viteza fiecarei axe folosind butoanele de ajustare.

Master Wheels Compatibilitate

Compatibilitate

Cu receptorul inclus, Master Wheels este compatibil cu Ronin 2 si Ronin-S si cu alte gimbaluri terte prin intermediul unei conexiuni S-BUS.

Force Pro Baterie Mobile

Durata lunga a bateriei

Dispunand de o baterie de 4750 mAh, care ofera pana la 5 ore de functionare, DJI Force Pro are suficienta putere pentru a ramane alimentat pentru o intreaga filmare. De asemenea, utilizatorii pot incarca Force Pro prin portul USB-C sau prin portul CAN BUS.

Force Pro Instalare Flaxibila Mobile

Instalare flexibila

Pentru adaptabilitate maxima, DJI Force Pro vine cu un maner usor si poate fi conectat simultan la mai multe accesorii, inclusiv monitoare, sisteme de transmisie video, controlere de mici dimensiuni si multe altele. De asemenea, poate fi montat pe un trepied cu adaptorul inclus.

Force Pro

Frecventa duala: 2.4 GHz si 5.8 GHzDistanta de transmisie 3KMTimp de utilizare: 5 ore

Latenta 10 milisecunde

Superior Intuitive Control