DJI Smart Controller

DJI Smart Controller

Display ultra luminos

 

DJI Smart Controller are un ecran integrat de 5,5 inci, de 1080p, ultra-luminos care va permite sa vedeți ușor live feed-ul, chiar si la lumina soarelui. La 1000 cd/m2, display-ul este de aproximativ doua ori mai luminos decat ecranele conventionale ale smartphoneurilor.

Smart Controller Eficient

Eficient si portabil

DJI Smart Controller se conecteaza la dispozitivul dumneavoastra automat in momentul in care este pornit, astfel puteti decola rapid si nu pierdeti nici un moment. Dispunand de un design integrat cu stickuri de control detasabile, DJI Smart Controller este de asemenea si portabil.

DJI Go Share

Transferati fotografiile si clipurile video aeriene de pe DJI Smart Controller la dispozitivul mobil utilizand functia Go Share a aplicatiei DJI GO 4.

Smart Controller Go Share

Sistem personalizat

Sistemul Android personalizat pentru DJ Controller inteligent si aplicatia optimizata DJI GO 4 va ofera libertate fata de restrictiile smartphone-urilor. Smart Controller, de asemenea suporta, aplicatii de la terti pentru o varietate de optiuni suplimentare de distribuire si editare.

Smart Controller Personalizabil
Smart Controller Performanta Audio Si Video

Performanta audio si video excelenta

DJI Smart Controller vine cu un microfon incorporat si un difuzor pentru optiuni extinse, cum ar fi livestreaming-ul. De asemenea, poate reda video prin portul de iesire HDMI la 4K cu H.264 sau H.265.

Mai multe caracteristici

Smart Controller Skytalk

SkyTalk

Noua caracteristica SkyTalk [in curand] este o modalitate uluitoare, care permite ca experineta dvs. aeriana sa fie vazuta si de altii. Folositi-l pentru a transmite live ce vede camera dronei pe Facebook sau Instagram. De asemenea, va permite sa creati si sa distribuiti clipuri video instantaneu.

Smart Controller Baterie

Durata lunga de viata a bateriei

Bateria de 5000mAh accepta incarcarea rapida si poate functiona continuu timp de pana la 2,5 ore.

Smart Controller Buton

Ecran de 1000 cd/m2Sistem personalizat-20°C to 40°

Transmisie Video OcuSync 2.0 Full-HD

Designed to maximize your outdoor flying experience.