DJI Goggles RE

 Modulul de Transmisie Video OcuSync

DJI Goggles livreaza video FPV cu viteza maxima, stabilitate si claritate. Modulul de transmisie video OcuSync ofera transmisie video digitala de 2,4 și 5,8 GHz cu o latime de pana la 50 ms si un domeniu de control maxim de pana la 7 km. Echipat cu o serie de caracteristici puternice, cum ar fi transmisia HD de 1280 x 960, si transmisie automata cu spectru de propagare in frecventa (FHSS), acest modul este compatibil cu o varietate de drone. Dotat cu tehnologie avansata si caracteristici, precum si module externe care se potrivesc cu o varietate de configuratii, DJI Goggles RE este de neegalat.
DJI Goggles RE Ocusync
DJI Goggles RE

12 Canale de Transmisie Selectabile

Accesul la canalele de transmisie cu interferente reduse reprezinta cheia succesului in cursele FPV, mai ales atunci cand mai multe drone zboara simultan. Alegeti manual din 12 canale de transmisie pentru a evita interferentele.

Tehnologie FHSS automata

Atunci cand intampinati interferente wireless, modulul OcuSync va comuta rapid si automat intre canalele de 2,4 si 5,8 GHz pentru a mentine transmisia fara neobstructionata.

Conectati doI de DJ Goggles RE sau o telecomanda suplimentara

Cu o pereche suplimentara de DJI Goggles, un spectator poate experimenta entuziasmul curselor cu drone din aceeasi perspectiva ca si pilotul. Un al doilea utilizator poate vizualiza si FPV-ul pilotului de pe un smartphone cu un controler Mavic.

DJI Goggles RE Camera

Modul Camera

Camera DJI OcuSync, compatibila cu DJI Goggles RE, utilizeaza un senzor de 1/3 „, care ofera o rezolutie video mult mai mare decat majoritatea ochelarilor FPV analogici de pe piata. De asemenea, utilizeaza un shutter global, reducand in mod semnificativ efectul de miscare. De asemenea, obiectivul sau de 148 ° FOV cu lentilă cu distorsiune redusa ofera o vizualizare larga si totusi naturala a camerei. Cu o astfel de camera avansata, utilizatorii pot controla cu exactitate zborul si chiar pot inregistra un zbor intreg pentru analiza sau distribuire.

Shutter Global
Impiedica efectul de Rolling Shutter
148° FOV
Lentila cu distorsiune redusa
Inregistrare video
Cu formate suplimentare de redare

Controlul zborului

DJI Goggles RE utilizeaza procesarea de jos in sus, ceea ce inseamna ca nu este necesar un modul de receptie a semnalului. Prin conectarea unui controler  la Goggles, utilizatorii pot controla in mod direct dronele de curse cu un F3, F4, KISS, Naze sau orice alt flight controller suportat.

Controlul Gimbalului

In modul Head Tracking Gimbal, un utilizator poate controla gimbalul doar prin punerea pe ochelarilor si intoarcerea capului.

Afisare pe ecran

Informatii esentiale despre zbor, inclusiv rezolutia transmisiei, nivelul bateriei, si calitatea semnalului, este usor vizibil pe ecran.

Transmisie digitala si analogica

Pe langa transmisia digitala HD, DJI Goggles RE ofera transmisie analogica prin portul SMA.

Mavic 2
Photo By Kolcsar Istvan

Mai multe optiuni video

DJI Goggles RE reda videoclipuri intr-o varietate de formate diferite, inclusiv MP4, MOV și MKV. Utilizatorii pot vizualiza, de asemenea, panorame de 6K de 360 de grade.

DJI Goggles RE

Latenta scazuta 2.4/5.8 GHzTransmisie AnalogicaDisplay Dual 1080p LTPS

Compatibilitate si Confort mai Mare

Fly Fast. Break Free. DJI Goggles Racing Edition deliver smooth, clear video and thrills of drone racing like never before.