CrystalSky

CrystalSky Banner Mobile

CRYSTALSKY

Creat pentru imagistica aeriana in aer liber, monitorul CrystalSky dispune de un ecran ultra-luminos care este vizibil in lumina soarelui. Cu Aplicatia DJI GO, ofera operatorilor camerei un control total.

CrystalSky Ultraluminos

Ultraluminos

Luminozitatea maxima de 2000 cd / m² inseamna ca monitorul CrystalSky este de peste patru ori mai luminos decat dispozitivele mobile obisnuite. Detaliile pe ecran sunt clare, iar culorile sunt vibrante, oferind calitatea necesara pentru reglarea fina a imaginii. Un mod dedicat de imbunatatire a luminozitatii soarelui este special conceput pentru a procesa imaginea in timp real pentru a va asigura o vizionare mai confortabila in conditii de lumina puternica.

*5.5 „/ 7.85” 1000 cd/m2 7.85 „Ultra Bright 2000 cd/m2
Rezoluție: 2048×1536 (7.85 „) / 1920×1080 (5.5”)

SISTEM PERSONALIZAT SI DJI GO

Un sistem cu un nou design elimina aplicatiile si serviciile Android inutile si este rezistent la virusi si la software-ul nedorit. Acest lucru asigura ca monitorul CrystalSky este capabil sa ofere performante optime in orice moment. Aplicatia DJI GO incorporata ofera acces complet la toate functiile DJI GO, inclusiv reglarea parametrilor dronei, controlul camerei, gestionarea imaginilor si redarea. Utilizand harti offline, hartile pot fi pastrate disponibile, chiar daca se afla in afara unei retele Wi-Fi.

*Suporta DJI GO, DJI GO 4 si DJI Pilot.

CrystalSky Personalizat
CrystalSky Baterie

ALIMENTARE

O baterie externa secundara cu 2 celule de 4920 mAh ofera monitorului CrystalSky un timp de operare mai lung decat al dispozitivelor mobile obisnuite. Suporta incarcarea rapida si controleaza rata de descarcare chiar si la temperaturi scazute. Utilizat cu ecranele de 7.85″ si 5.5″, poate atinge un timp maxim de functionare de 4-5 ore, respectiv 5-6 ore.

Slot de card sd dual

Echipat cu doua sloturi Micro SD, memoria de stocare a monitorului CrystalSky poate fi extinsa. Poate fi folosit si pentru copii de rezerva. Folosind editorul video din DJI GO, editari de inalta calitate pot fi facute rapid si distribuite direct pe platformele de social madia.

Monitorul CrystalSky suporta decodificarea video H.264 si H.265, permitandu-i sa redea aceste fisiere la 30 fps si 60 fps. Aceste videoclipuri pot fi de asemenea transmise prin portul HDMI.

CrystalSky Slot SD Card
CrystalSky Porturi

COMPATIBILITATE

Monitorul CrystalSky se poate conecta rapid la seria Inspire, seria Phantom 4, seria Phantom 3 (Phantom 3 Professional, Phantom 3 Advanced), seria Matrice, Seria Mavic si Osmo (cu exceptia Osmo Mobile) prin Wi-Fi sau printr-un port USB, in functie de produsul dvs.* De asemenea, CrystalSky se conecteaza la telecomanda Cendence fara un suport suplimentar de montare.

*Se recomanda montarea unui suport(mounting bracket).

CrystalSky Compatibilitate
CrystalSky

Luminozitatea maxima de 2000 cd/m²Timp maxim de operare:  5-6 ore