Cendence

Cendence Banner 2

Cendence ofera componente si comenzi modulare care realizeaza intregul potential al aplicatiilor Inspire 2. Ofera pana la cinci canale de control analogice si peste 10 butoane personalizabile, imbunatatind eficienta controlului. Designul Cendence ofera interschimbabilitatea antenei. O antena cu castig ridicat, sau DJ Tracktenna, poate mari puterea tehnologiei DJI Lightbridge, marind semnificativ ansamblul anti-interferenta si calitatea imaginii. Porturile HDMI, SDI, USB si CAN ofera capacitati de extindere. Cendence vine cu suportul complet montat.

Cendence Control Pentru Doi Operatori

Control pentru doi operatori

Atunci cand este necesar un control al camerei de mare precizie, Cendence se poate conecta fie ca un controler Master sau Slave
cu telecomanda Inspire 2 sau cu o alta telecomanda Cendence.

Cendence Porturi Multiple

Porturi multiple

1. Porturile SDI si HDMI accepta transmisie la 1080i 50 fps si 720p 60 fps.
2. Conectati DJI Focus sau alte accesorii compatibile prin portul CAN.
3. Portul USB-A accepta conectivitatea cu alte dispozitive mobile.

Cendence Baterie

SISTEMUL BATERIEI

Cendence utilizeaza o baterie detasabila care functioneaza timp de pana la patru ore. Daca nu mai aveti energie, inlocuiti o baterie incarcata sau incarcati Cendence prin portul de alimentare. Cendence foloseste aceleasi baterii ca si monitoarele CrystalSky, imbunatatind sinergia produselor.
Cendence Accesorii

ACCESORII MULTIPLE

Accesoriile practice fac utilizarea Cendence-ului mai usor. Cendence Support Rig ocupa o parte mica din greutatea controlerului, facand sa-l puteti tineti la o perioada de timp indelungat. Control Stick Cover impiedica introducerea prafului  in ambele bastoane, asigurand o telecomanda neteda si fiabila. Suportul dispozitivului mobil interschimbabil va permite sa atasati un telefon sau o tableta in locul unui monitor CrystalSky.
Cendence Compatibilitate

COMPATIBILITATE

Telecomanda Cendence este compatibila cu Inspire 2, Matrice 200 Series, CrystalSky Intelligent Battery.
Cendence

Compatibil cu Inspire 2 si Seria Matrice 200Transmisie video de inalta calitate de pana la 10 Mbps pe distanta de 4 km

Timp de operare pana la 4 oreTransmisie de pana la 10 km