Agras MG-1

AGRAS MG-1

DJ Agras MG-1 este un octocopter conceput pentru a aplica cu precizie si viteza variabila pesticidele lichide, ingrasamintelor si erbicidelor, aducand noi niveluri de eficienta si manevrabilitate sectorului agricol.

Eficienta Maxima

Sistemul puternic de propulsie permite MG-1 sa transporte pana la 10 kg de sarcina utila lichida, inclusiv pesticide si ingrasaminte. Combinatia dintre viteza si putere inseamna ca o suprafata de 4.000-6.000 m² poate fi acoperita in doar 10 minute sau de 40 pana la 60 de ori mai rapida decat operatiile de pulverizare manuala. Sistemul de pulverizare inteligent ajusteaza automat pulverizarea în funcție de viteza de zbor, astfel incat sa fie întotdeauna aplicata o pulverizare uniforma. Astfel, cantitatea de pesticide sau ingrasamant este precis regleata pentru a evita poluarea si a economisi lichid.

Fiabilitate si longevitate

Echipamentul utilizat in operatiunile de protectie a plantelor este susceptibil la praf si coroziune, ceea ce duce la costuri ridicate de intretinere si la reducerea duratei de viata. Pentru a contracara degradarea, MG-1 este proiectat cu un corp etans si cu un sistem eficient de racire centrifugal integrat. In timp ce zboara, aerul din jur intra in corpul dronei in intrarea frontala, dotata cu un sistem de filtrare tripla care impiedica patrunderea prafului si particulelor. Apoi, aerul trece prin fiecare dintre bratele dronei spre motoare, captand caldura de la toate componentele si intreaga structura inainte de a iesi si disipa caldura catre aerul din jur. Combinatia de racire si filtrare mareste durata de viata a fiecarui motor de pana la trei ori.

Spray exact

Duzele de pulverizare pot fi alese în functie de proprietatile fiecarui lichid pentru a optimiza atomizarea, eficienta energetica si cantitatea de lichid pulverizat. Duzeta inclusa este rezistenta la uzura si poate fi utilizata pentru mii de ore de pulverizare eficienta fara degradare. In total, MG-1 are patru duze, fiecare plasat direct sub motor. Fluxul de aer descendent generat de propulsoare accelereaza pulverizarea, marind astfel acoperirea.

Usor de utilizat

Controlerul avansat de zbor integrat in drona reactioneaza instantaneu si precis la operarea pilotului. Alegeti dintre cele trei moduri de zbor: modul inteligent, modul manual plus și modul manual, in functie de teren si de nevoile specifice ale fiecarei misiuni. In modul inteligent, zborul poate fi usor planificat prin apasarea a catorva butoane, fara a fi necesare cunostinte de cartografiere sau a altor programe, ceea ce face MG-1 nu este numai solutia cea mai eficienta, dar si cea mai usor de folosit. In modul Manual Plus, aeronava efectueaza aceleasi miscari la apasarea unui buton, asa cum se intampla automat in modul inteligent, permitand ca planificarea sa se faca in zbor pentru campurile neregulate. In modul Manual, pilotul navigheaza liber drona.

Memoria Inteligenta

MG-1 inregistreaza automat curentul si-si aminteste coordonatele anterioare pe masura ce trece pe camp. In cazul in care operatiunea este intrerupta, de exemplu datorita bateriei epuizate sau a lichidului de pulverizare, zborul poate fi reluat usor din ultimul punct din memorie dupa schimbarea bateriei sau reumplerea rezervorului.

Avertizare Rezervor Gol

Protectie de reluare a operatiilor

Sistem de Date

Design Compact

Designul MG-1 se bazeaza pe o structura pliabila de tip Y care poate fi instalata fara utilizarea oricaror alte unelte suplimentare. Bratele cu motor se indoaie spre interior, facand drona compacta si usor de transportat, de exemplu, in portbagajul unei masini. Fabricat din materiale cu fibră de carbon de inalta rezistenta, cadrul corpului este usor, dar durabil si capabil sa reziste celor mai dure conditii.

Urmariea terenului

Prin integrarea unui radar cu microunde impreuna cu sistemul inteligent de control al zborului al lui MG-1, drona poate scana terenul in timp real si se poate ajusta pentru a mentine o inaltime constanta de centimetru exacta deasupra culturilor. Densitatea de pulverizare este mentinuta chiar si pe masura ce terenul creste si scade, astfel incat cantitatea optima de lichid sa fie aplicata in orice moment.

Telecomanda dedicata

Telecomanda dedicata este echipata cu cel mai recent sistem de transmisie Lightbridge 2, care permite comenzi latente extrem de reduse. La fel ca corpul dronei, telecomanda este proiectata cu rezistenta la apa si praf. Un panou special de afisare cu energie redusa ofera informatii despre zbor în timp real si poate dura mai mult timp pe o singura incarcare. Impreuna cu joystick-urile de inalta sensibilitate si tastele functionale convenabile, stapanirea artei de pulverizare agricola este mai usoara decat oricand.