A3

a3

Control de zbor A3 DJI, combina fiabilitatea suprema cu controlul de zbor precisa, noua serie de control de zbor A3 este ideal pentru filmarea industriala si cinematica unde fiabilitatea este esentiala.

Precizie de control, toleranta la erori

Sistemul A3 poate fi adoptade la o gama mare de drone fara reglaj manual. Echipat cun un sistemul de toleranta pentru eroare, hexacopterul sau octocopterul dvs. poate ateriza in siguranta si in caz ca sistemul de propulsie are o eroare.

SOLUTII DE INDUSTRIE SI COMPATIBILITATE SDK

Seria A3 ofera solutii industriale cu D-RTK GNSS, sisteme ESC inteligente, si Lightbridge 2. Cu SDK-urile Onboard si Mobile, aplicatiile personalizate pot accesa datele de zbor si sa controleze drona, gimbalul si camera. Diverse interfete hardware, inclusiv porturile CAN si API permit expertilor din industrie sa realizeze sistemul lor aerian ideal prin adaugarea dispozitivelor de actionare si a senzorilor.

DJI ASSISTANT DE NOUA GENERATIE

Noul DJI Assistant 2 este puternic, dar simplu, ceea ce face usor configurarea unei varietati de sisteme aeriene. Un nou simulator de zbor integrat asigura ca miscarile complexe pot fi practicate fara a risca drona.Pot fi proiectate misiunii offline, planificate traseuri si chiar zborul de formare pentru mai multe drone.